Ämneskompetenta vikarier till din skola

En kvalitativ digital vikarietjänst som ger dig direktkontakt med ambitiösa studenter för lärarvikariat

Play
Slider

skolsamarbeten

Hitta lärarvikarie i Stockholm, Göteborg och Skåneide

Inspirerande lärarvikarier

Våra lärarvikarier läser på universitet eller högskola och lär ut i de ämne som de själva studerar. En djup ämneskompetens hos pedagogen ger bra förutsättningar för högt engagemang i klassrummen.


ide

Hög kvalitet

Alla våra vikarier går igenom en omfattande intervjuprocess, samt får internutbildning i ledarskap och pedagogik för att ha rätt verktyg med sig ut i klassrummet. Majoriteten är lärarstudenter.
ide

Smidig digital plattform

Via vår vikarieplattform är tillgången till bra vikarier verkligen bara några klick bort via app, webb, telefon eller mejl. Dina uppdrag skickas ut till alla matchande vikarier och du får snabba besked. Läs mer om vår app här.


ide

Personligt

I vår digitala plattform har alla vikarier personliga profiler som du kan se. Din skola har också en egen profil, synlig för vikarierna. Vi har även en support som kan hjälpa dig via telefon och mejl.
En helhetslösning för din skolalararvikarie-ide

Korttidsvikariat

Vi kan enkelt hjälpa dig med de kluriga bortfallen av ordinarie personal med kort varsel. Vi tillsätter 90% av uppdragen.


lararvikarie-ide

Längre vikariat

Vi kan hjälpa dig med en duktig högskolestudent även under längre perioder. Vi utbildar och coachar vikarien innan uppdragets start.
lararvikarie-ide

Rekrytering

Majoriteten av våra vikarier är lärarstudenter. Det innebär att vi erbjuder dig en unik möjlighet att komma i kontakt med framtidens lärare.


lararvikarie-ide

Lovskola och liknande

Studentvikarie kan hjälpa din skola med lovskola och andra projekt. Vi kan hjälpa till med allt från bemanning till hela koncept.
Möt några av våra inspirerande lärarvikarier


ide

Emelie – lärarstudent

“Med Studentvikarie får jag tillgång till mer praktik än de veckor som erbjuds via min utbildning, och med appen kan jag lätt prova olika arbetsplatser och ämnen. Perfekt för mig då jag är halvvägs i studierna för att bli gymnasielärare i historia och engelska.”


ide

Jonathan – läkarstudent

“Jag har svårt att tänka mig ett bättre extrajobb för mig som läkarstudent. Som vikarie får jag nämligen träffa många människor med olika ålder, bakgrund och kunskapsnivå. Jag gör mitt yttersta för att försöka förstå varje elev och anpassa mitt budskap så det går fram.”


ide

Nishat – lärarstudent

“Jag avskyr när en elev säger “Jag kan inte”, för det är inte sant. Istället kan en tänka: “Jag skulle vilja förstå mer”. Min största förhoppning är att alla spännande elever jag möter genom Studentvikarie ska minnas mig och att det faktiskt spelar roll hur hårt en jobbar.”


Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa just din skola hitta lärarvikarie?Gustav Bild
VD & medgrundare

gustav.bild@studentvikarie.se 0703855718