Studentvikarie – Årets Samhällsentreprenör 2017


samhallsentreprenor

Tankarna bakom Studentvikarie

Vi vill hjälpa svensk skola utvecklas genom att fylla klassrummen med riktigt bra människor även när ordinarie lärare saknas. Genom vårt arbete har vi fått se många exempel på att en ämneskompetent och inspirerande student kan göra enorm skillnad i ett klassrum. När vi grundade verksamheten var vi själva studenter och kände att vi hade många kunskaper och kompetenser som skulle kunna komma samhället till gagn även under vår studietid.

Vi arbetar därför hårt för att ge duktiga studenter med rätt ämneskunskaper och inställning de verktyg som behövs för att lyckas i klassrummet. Extrajobbet som lärarvikarie ska vara så bra som möjligt, vilket vi i längden tror kan göra att fler vågar testa läraryrket och upptäcker hur fantastiskt det kan vara.

Vårt arbete ledde till att vi 2017 blev utsedda till Årets Samhällsentreprenör av tidningen Dagens Samhälle på Stora samhällsgalan. Läs mer om utmärkelsen här.

Du når oss via telefonnummer 010 498 99 50 eller e-post support@studentvikarie.se. Se fullständiga kontaktuppgifter och öppettider här.

ide

Vision

Studentvikarie skapar fria utbildare genom att alltid sätta dem först.


ide

Uppdrag

Vi matchar rätt utbildare med rätt utbildningsuppdrag på massiv skala.
ide

Vad vi gör för skolor

Studentvikarie erbjuder en högkvalitativ vikarietjänst för Sveriges för-, grund- och gymnasieskolor. Genom god service, bra personal och engagemang ska vi överträffa förväntningarna hos elever, lärare och rektorer.


ide

Kontakt

Du når oss via telefonnummer 010 498 99 50 eller e-post support@studentvikarie.se.