Längre uppdrag som studentvikarie

Funderar du på att ta studieuppehåll? Eller har du en lite lugnare termin och vill arbeta lite mer? Skulle du tycka att det var roligt att vara på en och samma skola en längre tid och bygga en relation med eleverna? Då är ett längre uppdrag perfekt för dig!lararvikarie-ide

Stöttning i betygssättning och planering

Under ett längre uppdrag får du stöttning i betygssättning och planering, och vi erbjuder förberedande utbildningar inför uppdragets start.


längre uppdrag

Personlig matchning

Utifrån dina ämneskompetenser, hur mycket du vill arbeta och var du bor matchas du med spännande längre uppdrag. Detta görs genom vår app och med hjälp av vår matchningspersonal.
jobba som lärarvikarie

Gör en viktig skillnad

Under ett längre vikariat täcker du oftast upp för föräldraledigheter eller sjukskrivningar. Genom att vara längre på en och samma skola bygger du upp en stark relation med eleverna och en bra möjlighet att inspirera.


längre uppdrag

Intresserad?

Om du har ett konto i Studentvikarie kan du enkelt ange i din profil och dina prefenser hur mycket du vill arbeta. Detta tar vår plattform sedan hänsyn till när vi matchar skolornas uppdrag. Är du inte en studentvikarie än? Gör din ansökan här!Läs vad andra studenter tycker om ett längre uppdrag

Ett längre uppdrag är ett ypperligt tillfälle för att få en bättre inblick i lärarrollen. Därför är det populärt dels för lärarstudenter för att testa på sitt framtida yrke, men även för andra studenter som är intresserade av läraryrket eller vill utvecklas som pedagoger och ledare.


Inspirerande intervju
Ta kontroll över utbildningen - Nic utbildar med hjälp av tv-spel
Inspirerande intervju
Från pennan till svarven - ett byte av yrke
Inspirerande intervju
Ett musikaliskt orienterat möte
Inspirerande intervju
Chalmersstudenten Ella har hittat sitt kall - att vara lärare
previous arrow
next arrow
Slider