Längre uppdrag som studentvikarie

Funderar du på att ta studieuppehåll? Eller har du en lite lugnare termin och vill arbeta lite mer? Eller är du kanske färdigutbildad och vill arbeta som lärare? Skulle du tycka att det var roligt att vara på en och samma skola en längre tid och bygga en relation med eleverna? Då är ett längre uppdrag perfekt för dig!lararvikarie-ide

Stöttning i betygssättning och planering

Under ett längre uppdrag får du stöttning i betygssättning och planering, och vi erbjuder förberedande utbildningar inför uppdragets start.


längre uppdrag

Personlig matchning

Utifrån dina ämneskompetenser, hur mycket du vill arbeta och var du bor matchas du med spännande längre uppdrag. Detta görs genom vår app och med hjälp av vår matchningspersonal.
jobba som lärarvikarie

Gör en viktig skillnad

Under ett längre vikariat täcker du oftast upp för föräldraledigheter eller sjukskrivningar. Genom att vara längre på en och samma skola bygger du upp en stark relation med eleverna och en bra möjlighet att inspirera.


längre uppdrag

Intresserad?

Om du har ett konto i Studentvikarie kan du genom vår app bläddra mellan olika uppdrag. Är du inte en studentvikarie än? Se alla lediga längre uppdrag här. Vill du bli en studentvikarie och söka uppdrag genom vår app kan du göra din ansökan här!