Studentvikarie som kompetensförsörjningspartner

En helhetslösning kring kompetensförsörjning inom skola för kommuner och friskolekoncerner.

Slider

skolsamarbeten

Stor erfarenhet av kompetensförsörjning inom skola

Vi samarbetar med över 20 kommuner och friskolekoncerner runt om i Sverige. Varje månad genomför vi tusentals vikariat med över 1500 högskolestudenter anslutna till tjänsten. Mer än 300 skolenheter använder tjänsten. Det råder stor brist på kompetens och en hård konkurrens om pedagogisk talang – Studentvikarie hjälper din organisation att möta utmaningen.


ide

Unik rekryteringskanal

Genom Studentvikarie kommer dina skolenheter i kontakt med tusentals studenter genom lärarvikariat. Tillsammans bygger vi upp en långsiktig rekryteringskanal av lärartalanger.


ide

Högkvalitativa vikarier

Alla våra vikarier går igenom en omfattande intervjuprocess, samt får utbildningar i ledarskap och pedagogik för att ha rätt verktyg med sig ut i klassrummet. Majoriteten är lärarstudenter..
ide

Smidig digital plattform

Via vår vikarieplattform är tillgången till bra vikarier verkligen bara några klick bort. Era skolors uppdrag skickas ut till alla matchande vikarier och skolenheterna får snabba besked.


kompetensförsörjning för skolor

Helhetstäckande partner

Vi erbjuder inte bara en vikarie i ett klassrum utan en helhetslösning. Detta innebär bland annat en digital plattform för vikariehantering, utbildningar, rekryteringsprocess och partnerskap för att hitta nyutbildade lärare.
Vår specialisering på skola möjliggör unika kundanpassningar

Alla kunder har sina unika behov och det är något vi har tagit fasta på. Studentvikarie är helt nischade för att leverera högsta kvalitet till dig som huvudman inom området kompetensförsörjning för skolor. Detta innebär att vi lever och andas era utmaningar och det möjliggör att vi kan skräddarsy lösningar specifikt för era behov.


lararvikarie-ide

Employeer branding och rekrytering av lärartalanger

Studentvikarie erbjuder alla sina samarbetspartner rådgivning kring employeer branding och unika samarbeten för effektiv rekrytering av alla lärarstudenter som rör sig på skolorna genom Studentvikarie.


lararvikarie-ide

Specifik certifiering av era vikarier

Om er verksamhet ställer specifika krav på vikarierna erbjuder Studentvikarie skräddarsydda utbildningar för att rusta vikarierna som ska arbeta på era enheter.
lararvikarie-ide

Hantera egna vikarier

Vi erbjuder våra samarbetspartners att hantera sina egna vikarier i Studentvikaries plattform samtidigt som ni får tillgång till våra vikarier.


lararvikarie-ide

Totalansvar för akut frånvaro

Studentvikarie kan ta ett totalansvar för akut frånvaroanmälning från er ordinarie personal. Detta effektiviserar er akuta frånvarohantering med 50-70%.
Möt några av våra pedagogiska talanger


ide

Emelie – lärarstudent

“Med Studentvikarie får jag tillgång till mer praktik än de veckor som erbjuds via min utbildning, och med appen kan jag lätt prova olika arbetsplatser och ämnen. Perfekt för mig då jag är halvvägs i studierna för att bli gymnasielärare i historia och engelska.”


ide

Jonathan – läkarstudent

“Jag har svårt att tänka mig ett bättre extrajobb för mig som läkarstudent. Som vikarie får jag nämligen träffa många människor med olika ålder, bakgrund och kunskapsnivå. Jag gör mitt yttersta för att försöka förstå varje elev och anpassa mitt budskap så det går fram.”


ide

Nishat – lärarstudent

“Jag avskyr när en elev säger “Jag kan inte”, för det är inte sant. Istället kan en tänka: “Jag skulle vilja förstå mer”. Min största förhoppning är att alla spännande elever jag möter genom Studentvikarie ska minnas mig och att det faktiskt spelar roll hur hårt en jobbar.”


Kompetensförsörjning inom skola – hur kan vi hjälpa er?[]
1 Step 1
Vad heter du?
Vad har du för telefonnummer?
I vilken kommun arbetar du?
Vad har du för roll på kommunen?
Vad kan Studentvikarie hjälpa er med?
0 /
Previous
Next


Gustav Bild
VD & medgrundare

gustav.bild@studentvikarie.se 0703855718