Var med och utveckla Studentvikarie

Vi letar alltid efter fler drivna personer till att vara med på vår spännande resa. Här hittar du våra lediga tjänster just nu!

Teacher Success – kandidatansvarig

Bli en del av vårt nystartade Teacher Success team och var med att utveckla vår digitala rekryteringsprocess.

Kundservicemedarbetare

Är du en pratglad person som älskar att hjälpa andra och håller support och service varmt om hjärtat? Då kan det vara dig vi söker!


Spontanansökan

Vill du vara med på vår spännande resa, men hittar inte en ledig tjänst som passar dig? Gör en spontanansökan så kontaktar vi dig!


Systemutvecklare

Vill du vara med och utveckla en tjänst som gör stor skillnad för skolor och framtidens lärare?Att vara en del av Studentvikaries utveckling

Studentvikarie är ett företag under kraftig tillväxt med en egenutvecklad plattform som våra användare älskar. Vår vision är att fylla Sveriges klassrum med grymma människor och göra Studentvikarie till världens bästa extrajobb för studenter. De senaste två åren har vi gått från 0 till 1500 medarbetare och vi har en årlig tillväxt på 130%. Vi utvecklar en egen digital plattform där högskolestudenter kopplas samman med grund- och gymnasieskolor som är i behov av duktiga lärarvikarier.

Det vi erbjuder dig är att vara en del av en snabbväxande företag och en del av ett drivet och framgångsrikt team. Du kommer ha stor påverkan på hur bolaget formas framåt och se till att vi skördar fler framgångar tillsammans. Dagligen kommer du att vara med och leverera en tjänst som skapar stort värde för många människor och som gör skillnad på riktigt kring en fråga som är viktig; barns och ungdomars utbildning. Vårt huvudkontor är baserat i Göteborg med ett centralt kontor i anslutning till Avenyn.

Vi ser oss själva som ett företag där innovation, genomförande och passion får utrymme och där vi konstant håller ett högt tempo. Vi har en fungerande och vinstdrivande affärsmodell, vilket ger oss full kontroll och låter oss göra sådant som vi är stolta över. Vi håller saker enkla och undviker tråkig byråkrati. Det är ett fantastiskt sätt att växa på, både som företag och som individ. Vi har just nu verksamhet i Göteborg, Stockholm, Malmö och Lund, men planerar att växa till fler regioner. 2017 blev vi utsedda till Årets Samhällsentreprenör.