Jobba som förskolevikarie på heltid, eller när det passar dig! 📲

Drömmer du om att jobba med barn i yngre åldrar? Det har aldrig varit enklare att ta chansen!

Studentvikarie matchar ungdomar och studenter med skolor genom en egenutvecklad mobilapp, där du enkelt kan ta extrajobb som förskolevikarie när det passar dig – ange tider som du är tillgänglig för eller välj uppdrag från tillgängliga uppdrag! Vi har hundratals förskolor och fritidshem anslutna till oss i och runt om Stockholm, Göteborg och Skåne. Du jobbar precis så mycket som du vill. En lektion i halvåret, eller varför inte lära känna en avdelning under ett längre lärarvikariat på en och samma skola?

Just söker vi även personer som vill jobba via oss med 75% garanterad arbetstid med fokus på förskolor i Huddinge, Botkyrka och Haninge. Vi ser fram emot din ansökan!


Vi söker dig som


ide

Är 18 år eller äldre

Det är meriterande att ha tidigare erfarenheter från att jobba med barn, som erfarenhet av barnpassning eller ledarskap inom idrott.


ide

Trivs med barn

Det är viktigt att du trivs med att arbeta med och ansvara för barn i åldrarna 1-5 år eller fritidsverksamhet inom grundskola.
ide

Sätter gränser och är lyhörd

Barn testar ofta för att se var gränserna går, så det är viktigt att du som förskolevikarie vågar sätta tydliga gränser. Alla barn är olika och behöver olika bemötanden, så att vara lyhörd är ett måste.


ide

Är kreativ och har mycket energi

Om du är kreativ och gillar pyssel och lek kommer du älska detta jobb. Det är viktigt i rollen som förskolevikarie att du har mycket energi och vågar ta egna initiativ!

Styr ditt jobb som förskolevikarie med vår app

– Se alla lediga uppdrag för dig som förskolevikarie

– Själv helt välja när och hur mycket du vill arbeta

– Få notiser till din telefon när det kommer ett uppdrag som matchar din profil

– Tacka ja eller nej till lediga uppdrag

– Få all information du behöver om uppdraget direkt i din telefon

– Läsa mer om respektive skola och vad som är viktigt att veta när du ska vikariera där

studentvikarie google play
studentvikarie app store


lärarvikarie app


Detta händer efter ansökan

Efter din ansökan bokar vi in ett kort videomöte där vi presenterar vår tjänst närmare och lär känna dig bättre. Du får även tillgång till en introduktionsutbildning online samt möjlighet att ta del av roliga aktiviteter med vårt community.

Under uppdragen får du stöd och instruktioner av Studentvikarie och personal på plats. Vår support har kontinuerlig kontakt med dig och du kan alltid vända dig till oss för coachning och frågor.förskolevikarie