Vikarie till förskola? Vi hjälper dig!

Detta gör oss till en bra samarbetspartner för vikarie till förskola


ide

Kontinuitet är viktigt

Vårt enkla bokningssystem säkerställer så hög kontinuitet som möjligt. Du kan enkelt önska en vikarie till förskola eller boka upp flera dagar med samma person.


ide

Duktiga vikarier

Alla våra vikarier går igenom en omfattande intervjuprocess, samt får internutbildning i ledarskap och pedagogik för att ha rätt verktyg med sig ut på arbetsplatsen. Majoriteten av vikarierna är lärarstudenter.
ide

Enkelt bokningssystem

Via vårt egenbyggda bokningssystem är tillgången till bra vikarier verkligen bara några klick bort i din telefon eller din dator. Systemet är öppet dygnet runt och du får snabba besked, allt samlat på ett ställe. Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss direkt om hur ni kan komma igång.


ide

Personligt

I vårt bokningssystem har alla vikarier personliga profiler som du kan se. Din skola har också en egen profil, synlig för vikarierna. Vi har även en support som kan hjälpa dig via telefon och mejl.
Möt några av våra initiativrika vikarier


ide

Emelie – lärarstudent

“Med Studentvikarie får jag tillgång till mer praktik än de veckor som erbjuds via min utbildning, och med appen kan jag lätt prova olika arbetsplatser och ämnen. Perfekt för mig då jag är halvvägs i studierna för att bli lärare.”


ide

Jonathan – läkarstudent

“Jag har svårt att tänka mig ett bättre extrajobb för mig som läkarstudent. Som vikarie till förskola och skola får jag nämligen träffa många ungdomar med olika ålder, bakgrund och kunskapsnivå. Jag gör mitt yttersta för att försöka förstå varje elev och anpassa mitt budskap så det går fram.”


ide

Nishat – lärarstudent

“Jag avskyr när en elev säger “Jag kan inte”, för det är inte sant. Istället kan en tänka: “Jag skulle vilja förstå mer”. Min största förhoppning är att alla spännande elever jag möter genom Studentvikarie ska minnas mig och tycka att det är kul att lära.”


Det är enkelt att komma igång med Studentvikarie


ide

Kontakta vår support för att boka vikarie eller starta samarbete!


Mattias och Linda i vår support är experter på att hjälpa förskolor. Du kan boka vikarier direkt via dem, eller få hjälp med att sätta upp konton till dig och dina kollegor i vårt smarta bokningssystem. Du är välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, eller fylla i kontaktformuläret om du hellre vill att vi kontaktar dig. Det går även bra att boka in ett videomöte längre upp på denna sida. Vi ser fram emot att prata med dig!

Telefonnummer: 010 498 99 50

E-post: support@studentvikarie.se

Ditt namn

Din epost

Ditt telefonnummer

Vilken skola arbetar du på?

Detta gör att du kommer med på vår mejllista. Du kan när som helst välja bort att få mejl från oss.ide