ide
expressvikarie

Jobba heltid som studentvikarie express – rädda lektioner på skolor i din region

Vi söker dig som vill hjälpa skolor att tillsätta lärarvikariat med kort varsel. Vår express-tjänst innebär att du jobbar nära vår uppskattade support som varje dag tilldelar dig uppdrag efter bästa möjliga matchning. Ta chansen att utveckla ditt personliga ledarskap och dela med dig av dina kunskaper till elever, få en merit för framtiden, bidra till samhället och många upplevelser för livet på en och samma gång. Du får dessutom en garanterad lön 30 timmar i veckan, ledighet över lov och röda dagar och betald semester.

Vi söker dig som:
– Är social
– Gillar utmaningar
– Vill bidra till elevers utveckling
– Tycker om barn i alla åldrar

Vi har lediga express-tjänster i Göteborg, Katrineholm och Stockholm. Ansök via knappen nedan så berättar vi mer över en intervju.

Hör Anna berätta sin upplevelse av express-rollen

Detta händer efter din ansökanloops studentvikarie

1. Loops

Efter din ansökan gått igenom bjuds du in till Loops. Loops är vår utbildningsplattform för pedagogik, bedömning och ledarskap som förbereder dig för jobbet som lärarvikarie. Utbildningen sker i delar hela vägen fram till att du börjar ditt längre lärarvikariat.


videointervju studentvikarie

2. Videointervju

Varvat med Loops har du en videointervju med en av våra duktiga rekryterare. Här lär vi känna varandra lite bättre.
längre lärarvikariat studentvikarie

3. Appen

Efter intervjun blir du inbjuden att använda vår app. Det är sedan via appen du väljer när, var och hur du vill arbeta. Där finns allt från uppdrag som sträcker sig över en dag till längre lärarvikariat som sträcker sig över hela terminen.
längre lärarvikariat studentvikarie

4. Vi tilldelar dig uppdrag som passar

Du blir tilldelad uppdrag från förskola till gymnasium utifrån dina preferenser i ämnen och årskurs. Vår uppskattade support har kontinuerlig kontakt med dig via appen och telefon.