Chalmerister sökes! Vi har skolorna, du har kunskapen.

Våren 2019 inleder Chalmers Studentkår Rekrytering och Studentvikarie ett unikt samarbete för att kunna erbjuda spännande och utvecklande lärarvikariat till chalmerister helt på studentens villkor.

Samarbetet innebär att chalmerister ansluter sig till Studentvikarie och kan genom Studentvikaries digital plattform matchas med hundratals skolor och lärarvikariat i Göteborgsregionen. Välkommen till Studentvikarie!


Detta händer efter din ansökanloops studentvikarie

1. Loops

Efter din ansökan gått igenom bjuds du in till Loops. Loops är vår utbildningsplattform för pedagogik, bedömning och ledarskap som förbereder dig för jobbet som lärarvikarie.


intervju studentvikarie chalmers

2. Intervju

Du blir kontaktad av Chalmers Rekrytering för att boka en intervju där du kan presentera dig själv och få reda på mer om rollen som studentvikarie.

längre lärarvikariat studentvikarie

3. Appen

Efter intervjun blir du inbjuden att använda vår app. Det är sedan via appen du väljer när, var och hur du vill arbeta. Där finns allt från uppdrag som sträcker sig över en dag till längre lärarvikariat som sträcker sig över hela terminen.längre lärarvikariat studentvikarie

4. Välj de uppdrag som passar dig

I appen syns alla lärarvikariat i din region och du kan filtrera efter dina önskemål. Utifrån dina val med ämnen, årskurser och tider får du förslag på uppdrag via pushnotiser. Välkommen ut i klassrummen!


Bläddra bland uppdrag i vår app

studentvikarie app längre lärarvikariat

Bläddra bland uppdrag i vår app

studentvikarie app längre lärarvikariat


Alla årskurser och ämnen på skolor från Kungsbacka till Stenungsund!

I vår egenutvecklade app kan du enkelt överblicka lediga uppdrag och ange dina önskemål på hur du vill arbeta. Du väljer ämnen, årskurs, geografiska områden och vilka dagar du vill arbeta. Utifrån det får du förslag på bra uppdrag för dig.

Vi har cirka 300 anslutna skolor i Göteborg. Vi har samarbete med tio olika kommuner, från Kungsbacka upp till Stenungssund. Vi är även förstahandsval för alla Göteborgs 200 grundskolor.

Studentvikarie startades av två Chalmerister och har studenten i fokus. Du väljer alltid själv vilka uppdrag du vill tacka ja till och hur mycket du vill arbeta per månad. Det finns inga minimumkrav. All kommunikation sker genom appen, så du behöver inte vara orolig över att någon ringer dig tidigt på morgonen och tjatar.
chalmers studentvikarie