Styr ditt extrajobb

Studentvikarie är ett extrajobb på dina villkor. Genom vår vikarieapp kan du enkelt planera din tid, se lediga uppdrag och få all information du behöver direkt i din telefon. Appen är här för att hjälpa dig i din vardag som lärarvikarie.

Ange när och hur du vill arbeta

 

Du kan enkelt ange vilka tider du är tillgänglig för vikarieuppdrag. Du anger också vilka ämne och årskurser du vill arbeta med. Utifrån det du anger skickar appen förslag på spännande uppdrag som matchar din profil.

Se lediga uppdrag

 

Appen presenterar lediga uppdrag för dig. Passar ett uppdrag dina önskemål så får du en pushnotis – men du kan annars alltid se alla lediga uppdrag direkt i appen. Genom våra samarbetsskolor kan vi erbjuda dig ett varierande utbud av längre och kortare uppdrag med olika årskurser och ämne.

All information du behöver

 

Till alla uppdrag presenteras all information på ett ställe. På så sätt vet du direkt vilka ämne och tider som gäller, samt kan genom lektionsplaneringarna se vad som ska göras på vikariatet. På så sätt blir matchningen mellan dig och uppdragen så bra som möjligt.

 

Vill du ta uppdraget trycker du “Tacka ja” och blir då tilldelad det. Du kan enkelt se uppdraget i appen och sätta dig in i lektionsmaterialet i förväg om du vill. Du ges alltid betald förberedelsetid på skolan.

Alla skolor har egna profiler

 

Alla våra samarbetsskolor har egna profiler i appen. Där kan du läsa mer om skolan innan du bestämmer dig för att ta ett uppdrag. På sin profil presenterar skolan bland annat rutiner för ankomst och överlämning, så du behöver inte känna dig orolig för vilka rutiner som gäller. Givetvis presenterar appen även adress och snabbaste resväg!

Tillgänglig för iOS och Android

 

Vi arbetar aktivt med att hela tiden förbättra appen och din upplevelse i den. Vårt utvecklingsteam är ambitiöst och vi ser fram emot en fortsatt spännande teknikutveckling. Målet är att tillhandahålla världens smartaste vikarieapp.

Få tillgång till appen

 

Alla medarbetare i Studentvikarie har tillgång till appen. Gör en intresseanmälan via knappen, så bjuder vi in dig till en intervju!